Kakor

Information om användningen av kakor

Sysselsättningsfondens offentliga nättjänster använder kakor (cookies) för att föra statistik över besökare i nättjänsterna samt för att utveckla nättjänsternas innehåll. En kaka är en liten textfil som webbläsaren lagrar på användarens enhet. Kakor påverkar inte användningen av enheten eller filerna. Du kan när som helst ändra dina kakainställningar eller fritt ta bort kakor som lagrats tidigare från din webbläsare. Du kan läsa mer om kakor och dataskydd för besökare i Sysselsättningfondens dataskyddpolicy.

En del av de kakor som vi använder är nödvändiga och möjliggör nättjänstens funktion. Vissa kakor är icke-nödvändiga kakor som installeras av tredje parter på vår webbplats, för vilka vi begär samtycke med en kakabanner när du besöker webbplatsen för första gången (Google Analytics).

Google Analytics

Vi använder kakor för att samla in statistik över webbplatsbesökare och analysera data för att kunna utveckla våra nättjänster. Vid datainsamlingen används analysverktyg från en tredje part (Google Analytics). Vi samlar bland annat in data om vilka sidor som är mest populära, hur länge besökarna trivs på sidan samt hur användarna har hittat webbplatsen. En enskild användare kan aldrig identifieras med hjälp av uppgifterna. Närmare information om Google Analytics-kakor (på engelska).